Portál o bydlení se rozšiřuje o sekci věnovanou seniorskému bydlení

09.02.2015 10:38

Informační platforma Portál o bydlení, která vznikla jako součást vládní Koncepce o bydlení ČR do roku 2020, kterou provozuje a spravuje Státní fond rozvoje bydlení se po roce od svého spuštění dočkala rozšíření. Na základě stále se zvyšující návštěvnosti, která po 12 měsíčním provozu přesáhla 80 tisíc uživatelů a vzhledem k nepříznivým situacím do kterých  se občané v seniorském věku dostávají se SFRB rozhodl pro rozšíření Portálu o bydlení právě o sekci věnovanou seniorskému bydlení.

Protože uchovat si kvalitu života i ve vyšším věku neznamená být jen zdravý a soběstačný, ale i mít možnost bydlet v optimálních podmínkách. Na těchto stránkách najdete informace, které vám mohou pomoci hledat vyhovující řešení. Snížit hladinu stresových situací a pomoci hledat optimální řešení problémů ohledně bydlení, to je cíl nové sekce Portálu o bydlení. Naleznete zde praktické návody, rady a aktuální informace.

Sekci Senioři a bydlení naleznete zde. Návštěvníci nové informační platformy zde podobně, jako na Portálu o bydlení naleznou praktické informace, které jim pomohou řešit životní situace, dostupný je přehled seniorských domů, pečovatelské služby a v neposlední řadě je poskytováno aktuální zpravodajství zaměřené na seniory. Budeme velice rádi pokud nám na adresu info@portalobydleni.cz zašlete své návrhy či připomínky, co by vás v této problematice nejvíce zajímalo nebo na co bychom se měli zaměřit.

Další informace o sekci věnované seniorskému bydlení naleznete v tiskové zprávě zde.